Bodywave is leuk!

BABOR Hands & Feet

Het zijn de kleine kantjes en hoekjes van uw lichaam die bepalen of u zich goed in uw vel voelt of niet. Met heerlijk gezonde en mooi verzorgde nagels aan uw handen en voeten voelt u zich op slag een pak comfortabeler. En als we ook die vervelende haartjes op de juiste plaatsen epileren, wordt u nog gelukkiger met uw lichaam. Laat u maar eens goed verwennen. U verdient het!

Deze schoonheidszorgen zijn perfect combineerbaar met andere behandelingen.

Manicure en pedicure

Beauty -schoonheidszorgen -manicure -1
Beauty -schoonheidszorgen -manicure -2

We verzorgen uw handen en vingers tot in de puntjes: knippen, vijlen, velletjes verwijderen, ... Zo voelen uw vingers en tenen lekker fris en proper aan.

Prijslijst

Spa manicure

Beauty -schoonheidszorgen -spamanicure -1
Beauty -schoonheidszorgen -spamanicure -2

Een spa manicure is de meest uitgebreide en diepgaande verzorging van uw nagels. We dompelen uw vingers onder in een heerlijk ontspannend badje, geven u een handmassage en een verzorgende manicure met peeling en packing van modder uit de Dode Zee.

Prijslijst

Spa pedicure

Beauty -schoonheidszorgen -spapedicure -1
Beauty -schoonheidszorgen -spapedicure -2

Uw voeten hebben het zwaar. Kijk maar eens naar de schoenen waar u ze elke dag in wringt. Dan is een uitgebreide pedicure met peeling en packing van modder uit de Dode Zee geen overbodige luxe. En de heerlijke voetmassage achteraf doet u op wolkjes naar buiten lopen.

Prijslijst

Epileren

De efficiëntste methode om te epileren is en blijft de harsmethode. Uiteraard doet epileren wat pijn, maar door de grondige voorbehandeling van uw huid met Pre Base Gel en de aangepaste, verzachtende crème achteraf bent u in een mum van tijd van die overtollige haartjes verlost.

Prijslijst

Prijslijst BABOR Hands & Feet

Manicure
45 min
€ 40
Spa Manicure
60 min
€ 55
Pedicure
45 min
€ 45
Spa pedicure
60 min
€ 55
Lakken
handen of teennagels, inclusief nagellak voor thuis
€ 18