Bodywave is leuk!

Ook Citta Magazine ontdekt Body Wave

Citta, het eigentijdse stadsmagazine van Gazet Van Antwerpen, ontdekte onlangs Body Wave, deed de test en keerde tevreden terug ...

Download pdf

juli '15: Bij de gelaatsdokter

Delphine Stefens bezocht in juli Body Wave en maakte kennis met de nieuwe dokter Babor Detox behandeling.  Lees haar verhaal dat je in Knack Weekend Magazine van 29 juli terugvond.

Download pdf

mei '14: Afslankreportage ATV

Body Wave Antwerpen, gekend als gerenomeerd wellness en beautycentrum in Antwerpen, legt nu meer dan ooit de focus op afslank therapieën, steeds onder begeleiding van een ervaren diëtiste.  Het succesvol proteïnedieet Kyalin kan hierbij een rol spelen.  in combinatie met de E-fit, Hypoxi of Endermologie / Lipomassage is succes gegarandeerd! Body Wave werkt enkel met gediplomeerde kinesiten, diëtisen & schoonheidsspecialisten, die permanent worden bijgeschoold.

Body Wave afslanken

Café Corsari - Andrea Croonenberghs

Wat maakt jou gelukkig? Wat is dat kleine, alledaagse gebaar waar je het warm van krijgt?
Voor Andrea Croonenberghs is dat alvast een zalige massage gegeven door "de gouden handen" van Body Wave Antwerpen... Ook zin in zo'n verwenmoment?
bel ons: 03/239 81 51 of info@bodywave.be

Café Corsari - Andrea Croonenberghs

Body Wave in 30 sec

Via deze TV spot krijg je op 30 sec een duidelijk beeld van enkele mogelijkheden
van het centrum.  De focus ligt op Afslanken, Beauty en Wellness ...  Veel plezier!

Body Wave in 30 sec

ATV reportage met Zoë Van Gastel

Eind januari 2013 was Zoë Van Gastel op bezoek bij Body Wave, tijdens een reportage voor het programma Hotspot. Zoë maakte kennis met het centrum en de verschillende behandel- en afslanktechnieken.  Tinneke De Vos geeft tekst en uitleg over KYALIN, de Universal Contour Wrap, de Hypoxi vacufiets, de Lippomassage en tot slot de microdermabrasie.  (de wedstrijd achteraan de reportage is ondertusssen afgelopen)  :-)

ATV Hotspot

Weekendje weg in Antwerpen op Vijf TV

Begin december was VIJF op bezoek bij Body Wave, voor het programma "weekendje weg in Antwerpen"

Bekijk hier de korte reportage ...

Weekendje weg in Antwerpen - VijfTV

Nieuwsblad Magazine

In het Nieuwsblad Magazine van zaterdag 10 november gaf Andrea Croonenberghs haar favoriete adresjes prijs.  We waren dan ook opgetogen dat Andrea Body Wave Antwerpen verkiest om helemaal te relaxen en te genieten van "de gouden handen van onze masseuses".

 

Nieuwsblad Magazine
Download pdf

Genieten mei 2012

Met de titel "Tinneke De Vos coacht je slank" stond Body Wave in mei 2012 met 4 pagina's in het magazine Genieten.  Het magazine dat je elke maand het beste uit de wereld biedt!

Dank aan Griet Byl voor het schitterende artikel en Luc Viatour voor de magnifieke foto's ... VAKWERK!

Genieten full article
Download pdf

Gault&Millau gids Antwerpen 2012 / 2013

Ook Body Wave is genomineerd als "favoriet wellnesscentrum" in Antwerpen.
Dank aan de gereputeerde "Gault&Millau" stadsgids Antwerpen!

Gault&Millau gids Antwerpen 2012/2013
Download pdf

Een kijkje achter de schermen...

Onlangs was New Impact te gast en maakte een mooie bedrijfsfilm.  U krijgt als het ware een kijkje achter de schermen.  Maak kennis met enkele behandelingen zoals de Hot Stone massage, de Universal Contour Wrap (detox - centimeterverlies), Hypoxi vacufiets, een duo-arrangement en Endermologie (Lipomassage) voor cellulite bestrijding. 

body wave

Katerine te gast bij Body Wave (Gunk TV)

Jess en Katerine brengen een bezoek aan Body Wave. Vooral katerine wordt in de watten gelegd en mag enkele behandelingen ondergaan. Relaxen, relaxen en nog eens relaxen. Terwijl Katerine geniet van alle verwennerijen, geeft Tinneke De Vos meer uitleg over de behandelingen. En Jess ... zag dat het goed was!  (Gezien op Gunk TV - mei 2010)

Katerine

Kyalin dieet (INfashion door Jess Donckers)

In juli 2010 interviewde Jess Donckers (INFASHION TV) Tinneke De Vos (voedingsconsulente en zaakvoerder van Body Wave Antwerpen).

Tinneke geeft meer info over de troeven van het KYALIN dieet, een voedingsprogramma op basis van proteïnesupplementen. De methode is eenvoudig: u eet bijna geen koolhydraten en vetten meer en dwingt uw lichaam om zijn reserves aan te spreken. Omdat u wél proteïnen eet, blijft uw spiermassa de hele tijd op peil. Maar uw vetgehalte neemt zienderogen af. Vijf, tien of twintig kilo afvallen is écht mogelijk.

Onze diëtiste zorgt niet alleen voor voedingsadvies, maar ook voor motivatie, begeleiding  en regelmatige wegingen.  Enkel deze combinatie leidt tot een langdurig, blijvend succes!

Lees ook meer info op onze website bij rubriek "afslanken".

Karen D. die in het filmpje de Kyalin-test onderging, vermagerde maar liefst 18 kg in 3 maanden tijd.
Jammer genoeg is Gunk TV / Infashion kort na de opnames gestopt met uitzenden, zodat we deze getuigenis niet meer op TV konden brengen. 

 

Infashion