Bodywave is leuk!

Massage: zet de tellertjes weer op nul

Een massage is een noodzakelijke onderhoudsbeurt voor uw lichaam. U zet alle tellertjes van opgebouwde stress, stramme spieren en stijve gewrichten weer eventjes op nul. Vertrouw uw lichaam heerlijk ontspannen toe aan de bekwame handen van onze schoonheidsspecialistes, massagetherapeute en kinesiste en geniet van de vrijheid en lichtheid van uw lichaam achteraf.

Aroma massage

Wellness -aroma -massage -1
Wellness -aroma -massage -2

U geniet van een zachte massage die uw spieren helemaal ontspant. Intussen versterken etherische oliën het effect van de behandeling. Zo stapt u gegarandeerd heerlijk opgefrist weer van de massagetafel. U kiest zelf welke olie de sfeer van uw massage kleurt: limoengras voor opgewekte frisheid, lavendel voor extra ontspanning, ...
Ideaal voor wie een massage ziet als een heerlijk wegdroommoment.

Prijslijst

Chinese hoofd- schouder- en nekmassage

Wellness -chinese -massage -1
Wellness -chinese -massage -2

De Chinese massage combineert klassieke massagetechnieken met specifieke aandacht voor acupressuurpunten. Zo slagen onze therapeutes erin om uw vastzittende schouders of nek weer helemaal vrij te krijgen. Ook mentale spanningen als gevolg van stress verminderen.

Een Chinese massage is ideaal voor wie voelt dat het drukke en gejaagde leven stilaan ook lichamelijk zijn tol eist. Soms is herhaling nodig om echt alle spanning uit uw lichaam te verwijderen.

Prijslijst

Hot stone massage

Wellness -hotstone -massage -1
Wellness -hotstone -massage -2

Tijdens een "hot stone"-massage combineren we de weldadige werking van klassieke massagetechnieken met thermotherapie. Uw therapeute legt warme basaltstenen (47 graden, opgewarmd au bain marie) op uw ruggengraat, borst, buik en voeten terwijl u tegelijkertijd met de Hot stones gemasseerd wordt. Die stenen dragen hun warmte over aan de onderliggende weefsels en zorgen voor een extra ontspannend effect.

"Hot stone"-massages zijn ideaal voor koude kleumen.

Prijslijst

Zwangerschapsmassage met HydroMed Warmwaterkussen

Wellness -zwangerschaps -massage -1

Zwangerschapsmassage met HydroMed Warmwaterkussen

Terwijl je op je rug op het warme kussen ligt, masseren we je rug, nek en schouders zonder dat je van houding verandert. De lichte beweeglijkheid van het warme water geeft een diepe ontspanning, zowel voor jou als je baby.

Zwangerschapsmassage is dé manier om uzelf even ongegeneerd te laten verwennen en die pijnlijke rug, schouders, nek en benen te vergeten.

Ideaal om tot het einde van de zwangerschap van een massage te genieten.

 

Prijslijst

Zweedse massage

Wellness -zweedse -massage -1
Wellness -zweedse -massage -2

De klassieke Zweedse massage is een rustgevende maar stevige behandeling. Uw therapeut stimuleert de bloedsomloop en optimaliseert de circulatie van lymfe en geeft ook uw spieren en pezen een flinke massage.

Zweedse massages zijn deugddoend voor iedereen. Zeker sportievelingen die af en toe eens met een overbelaste spier kampen, genieten er met volle teugen van.

Prijslijst

Prijslijst Massage: zet de tellertjes weer op nul

Aroma massage 55 min 1 persoon € 65
Aroma massage 85 min 1 persoon€ 85
Chinese massage 55 min 1 persoon€ 65
Chinese massage 85 min 1 persoon€ 85
Hot Stone massage 55 min 1 persoon€ 65
Hot Stone massage 85 min 1 persoon€ 85
Zwangerschapsmassage met HydroMed Kussen - 50 min 1 persoon€ 75
Zweedse massage 55 min 1 persoon € 65
Zweedse massage 85 min 1 persoon€ 85