Bodywave is leuk!

Therapeutische massages

Therapeutische massages verminderen of elimeren blokkades, spanningen en werken stressverlagend.

Bij de eerste massagesessie bekijk ik, Tessa*,  waar de problemen zich bevinden en hoe ze ontstaan zijn. Vaak combineer ik verschillende massagetechnieken. Om tot het beste resultaat te komen, stel ik samen met jou een behandelplan op. 

*Onze massagetherapeute, Tessa, ontwikkelde haar passie voor therapeutische massages toen ze werkte als sportmasseuse voor 2 voetbalploegen. Sindsdien volgde ze tal van opleidingen om haar skills uit te breiden en te verfijnen. 

Sportmassage

De sportmassage is een deelmassage waarbij ik de spieren gericht losmaak als voorbereiding en/of recuperatie bij sportprestaties. Stijve spieren worden soepel gemaakt en de pijn verlicht. Masseren voor het sporten verlaagt de kans op blessures, verbetert het uithoudingsvermogen  tijdens het sporten en zorgt voor een beter herstel erna. 

En zo stoom ik je klaar voor een volgende topprestatie!

Prijslijst

Deep Tissue Massage

Een Deep Tissue massage* maakt zowel de individuele spieren als de fascia vrij via diepe druk.

Met behulp van de Deep Tissue technieken werk ik op kleinere stresspunten die vaak over het hoofd worden gezien. Hierdoor maak ik de onderliggende spieren en fascia vrij en werkt alles terug in harmonie. Het creëert een toestand van comfort, balans en diepe ontspanning. Bovendien bevordert het de lokale circulatie.

*Volgens Brian Utting

Prijslijst

Cupping

Cupping is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier stimuleer ik de huid en het bindweefsel door middel van het vacuüm brengen van de cup. Dit versterkt de bloed-, lymfe- en energiedoorstroming in je lichaam.

Afvalstoffen worden beter afgevoerd, je vitaliteit neemt toe en je immuunsysteem krijgt een ware boost. Ondanks de rode verkleuring van de opperhuid werkt deze pijnloze behandeling bijzonder ontspannend. 

Prijslijst

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijn is één van de meest voorkomende gezondheidsklachten. Ze bestaan in vele soorten en hebben zeer diverse oorzaken. Bij deze massage leg ik de focus op de spieren van het hoofd en gelaat maar ook op de nek- en schouderregio. Gelukkig kunnen we een aantal klachten verminderen tot zelfs elimineren met een specifieke hoofdpijnmassage: het gezonde alternatief zonder medicatie

Prijslijst

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een zachte massage waarbij lymfeklieren  en -banen gestimuleerd worden om de lymfe af te voeren. Deze stimulatie is nodig om het teveel aan vocht (zichtbaar en onzichtbaar oedeem) beter c.q. sneller via de lymfbanen af te voeren.

Onze massagetherapeute, Tessa, voert de manuele lymfedrainage uit volgens de techniek van Dr. Vodder. de therapie van Dr. Vodder is, dat die niet alleen gericht is op de drainerende werking van het lymfstelsel, maar voorál op de voedende en zuiverende werking van al het lichaamsvocht.

Ze heeft als doel:

- de vochtdoorstroming te stimuleren
- stagnatie op te heffen (zware benen, dikke voeten/handen, wallen...)
- de immuniteit (weerstand) te verhogen
- de stress te verlagen
- het hormonale stelsel te optimaliseren.

Kortom, je algehele welzijn krijgt een serieuze boost.

Prijslijst

NEW Fibromyssage NEW

Deze behandeling is gericht op het verlichten van fibromyalgie klachten. Tijdens deze zachte massage besteed ik vooral aandacht aan het verlichten van de pijnpunten of 'Tender Points'. Ideaal ook voor slechte slapers en voor het verminderen van stress

Prijslijst

Prijslijst Therapeutische massages

Massage '20€ 45
Massage '40€ 65
Massage '50€ 85
Massage '70€ 105